Ohi on

Trololoo. Torstainen äkkiäkotiinnytjaheti-olo meni onneksi ohi sitä mukaan, kun olo parani lievestä kipeilystä. Selina on siis harjoittelussa Luxemburgissa, joten miulla oli arkipäivät yksinäni aikaa tallailla. Torstaina yritin tutustua vähän Trieriin, mutta ei siitä oikein mitään tullu, kun olin siis hiukan kipeä –> ei jaksa. Mutta Trier on yks näteimmistä paikoista ikinä! Suosittelen.

Perjantaina menin Luxemburgiin. Menin Selinan työpaikalle syömään, jonka jälkeen jatkoin keskustaan. En voi suositella valitettavasti tältä pohjalta Luxemburgia. :D Miun mielipiteeseen kyllä saatto vahvasti myös vaikuttaa se, että oli aika kurja keli.. Mutta ei oo kyllä ainakaan miulla tarvetta mennä oikomaan mielipiteitäni. :D Kun Selina pääs töistä se tuli myös kaupunkiin ja mentiin pubiin, johon tuli myös muita Selinan harjottelukavereita. Vaihettiin illan mittaan toiseen paikkaan, mutta ei kuitenkaan tullut kreisibiletystä, koska viimenen bussi lähti muistaakseen joskus kympin aikaan takas Trieriin.

Lauantaina shoppailtiin. Selina lähinnä. No kyllä mieki ehkä vähän. Mutta enimmäkseen muille ^^ Koska olen ihana. Öhö öhö. Keli oli mitä mainion ja Trierissä oli joku markkinatapahtuma ja keskusta kuhisi ihmisistä. Mikäs sen parempaa kun kevätauringon alla vetää bratwurstia ja olutta ääntä kohti B) Sunnuntaina taisteltiin ettiessä miulle kyytiä Brysseliin ja lopulta jouduin sit kuitenkin maksamaan tsiljoona euroa junasta. Vähän meinas hikeä pintaa nousta, kun tunti ennen junan lähtöä tajuan, että passia ei kuulu ei näy.. Löysinpä sen kuitenkin, joten no worries! Woop woop!

Illalla siis sitten matkasin junalla Trieristä Brysselin lentokentällä, jossa vietin yön makoisten puolen tunnin yöunien kera. Nyt napotan Riikassa. Kentällä. Ei kiinnosta lähtee kaupungille tipan vertaa, vaikka onkin tsiljoona tuntia vaihtoaikaa. Joten täällä sitä sitten napotetaan. Onneksi on netti (mitä ei ollu Brysselissä %½??!) :D Kohta myös voisin yrittää ottaa unta palloon. Melko koomanen olo. Toivottavasti löytyy hyviä penkkejä. :D

Yheksän tunnin päästä sitä ollaan jo Suomessa! Amazing. Todennäköisesti en jaksa enää tänne mitään kirjotella, mitään en kuitenkaan lupaa. :D Joten näihin sanoihin, näihin tunnelmiin..

Mao kiittää ja kuittaa!

Mainokset

3 thoughts on “Ohi on

  1. Jahas, kirjotitko tän reissuähky-postauksen päälle, näin tän vasta nyt. Typerä wordpress. Onnea lentokentällä odotteluun. Eiku mittäääh, siehä olitkii jo kotona hups.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s