Löhöilyä ja toveri kotoa

Viikko pyörähti Thaimaassa. Ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen sain olla ihan yksin ja kovasti nautin tästä! Aika monta vuotta kuitenkin jo asunut yksin niin on tottunut, että omaa aikaa on ja nyt sitä sit taas sai. ^^ Majostin koko viikon Karonissa. Ei suurempia aktiviiteetteja ollu. Pidin alkoholittoman viikon, söin hyvin, löhösin, lueskelin, hankin tuliaisia..

Yhtenä päivänä tein reissun Phi Phi saarelle, mikä oli oikein mui bueno. Tai sillä retkellä käytiin myös kahella muullakin saarella. Ekalla pysäkillä melkein jäin laivan kyydistä pois…. :D Vaikka se saari oli maailman pienin, mutta silti en oikein hokannu, että laiva oli lähössä. Meijät kuletettiin sieltä saarelta siimahäntäveneillä sinne laivaan, viimenen niistä puksutti lasti täynnä kohti laivaa siinä vaiheessa, kun hokasin, missä miun pitäs olla. Vähän tuli kiirus ja onneksi joku ihana paikallinen sitten kyytisi miut privaattikyydillä sinne. <3 Käytiin Beach-leffan kuvausmaisemilla. Snorklailua. En nyt ainakaan ihan heti muista, että oisin nähny missään yhtä kirkasta vettä.. Muutenkin se paikka oli ehkä yks näteimmistä, mitä oon koskaan nähny. Mao suosittelee. Viimenen etappi retkellä oli siis Phi Phi, mikä vaikutti erittäin leppsalta ja päätinkin, että seuraavan kerran, kun reissaan Thaimaassa, meen käymään siellä.

Ainiin! Tulipa muuten ko. reissulla taas todistettua, miten pieni maailma on. Törmäsin siellä taas niihin kahteen aussiin, joitten kanssa olin samaan aikaan Phong Nhassa ja johon törmättiin Hoi Anissa. Hoi Anissa törmääminen melko odotettua, koska Phong Nhan jälkeen aika monelle ko. paikka on seuraava etappi. Mut sen jälkeen ne lähti Kambotsaan ja myö Con Daolle. Siellä ne paatilla sit käveli vastaan :) Niinku ei Phuketissakaan ois kun noin miljoona eri tour-järjestäjää niin eikös myö törmätty. Awesome :)

Sunnuntaina sit lensin Singaporeen, jossa majostan keskiviikkoon asti toveri Lipo-menetelmän luona, joka on siis täällä vaihto-opiskelemassa (tai, oli). Olin täällä joskus myöhäisiltapäivästä, mentiin syömään China Towniin ja sit kaljottelemaan joen varrelle. Päätettiin, että mennään maistelemaan oluita ensin vähän kotiin ja sit jonnekin ulos. Mut oho, kello olikin neljä yöllä ja mie jäin nukkumaan, Iiro kyllä lähti vielä ulos. Sillä olikin aikamoinen seikkailu siellä, uteliammat voivat kysyä siltä iteltään, kun en tiedä saanko sitä täällä kuuluttaa (nyt se on sammunu, joten en voi kysyä :D). Tänään käytiin Lipon ja sen toverin Tadasin kanssa Universal Studiosilla. Siis vähän niinku Disney Land. Oli kyllä superhauskaa, vaikka ei siellä kovin montaa hyvää laitetta ollut, mutta ne muutamat oli sit oikein lystejä. :)

Tämmöistä on tullut puuhattua. Keskiviikkona pitäs bussilla tuksutella Kuala Lumpuriin aamutuimaan, jotta kerkeän täyttää varastojani Euroopan kylmyyttä kohtaan. Noilla flipflopeilla siellä ei kuulemma pärjää? Torstaina siis lennän Frankfurtiin. Johannaa näen pitkästä aikaa jeee! Lauantaina on Würzburgissa jälleentapaaminen joidenkin vaihtareitten kanssa. Hyviä aikoja :)

Mainokset

6 thoughts on “Löhöilyä ja toveri kotoa

    • приветхорошоуатебя́

      Unfortunately there are no photos from Germany…. :D Except one group photo which Selina has and which was sent to Handsome Boy for his birthday. I will try to send it to you / add it here when I am off to Selina’s!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s