Kaakkois-Aasia valloittamaan

Olen saanut palautetta, että kirjoitustyylissäni olisi jotain vikaa, joten tällä kertaa yritän kirjoittaa jokaista pilkkusääntöä noudattaen. Älkää kuitenkaan odottako liikoja, sillä pilkut eivät ole kavereitani.

Perjantaina minä, äiti ja isä siirryimme Bangkokin lentokentälle. Vanhempani lähtivät Suomeen, minä keskustaan. Yksi asia, joka täällä niin sanotusti kyrpii, on se, että takseissa joutuu aina riehumaan, että saa mittarin päälle. Eikä siten usein saakaan. Esimerkiksi perjantaina näin tapahtui. Perjantaina matkustaessani kentältä paremmille apajille, otin ensin metron ja sen jälkeen yritin taksiin. Pääsinkin, mutta kuski heitti ulos, kun halusin mittarin päälle enkä maksaa hänen kiskurihintojaan.

Aamupäivästä minun piti palloilla kaupungilla vielä muutama hetki, koska majapaikassani toverit eivät olleet vielä ehtineet siivota huonettani. Kas, siellähän kadulla napotti ystäväni Vera Taiwanista. Toki tiesin, että hän on samassa kaupungissa ja meillä oli myös tarkoitus tavata, mutta silti oli miellyttävä yllätys törmätä häneen täysin yllättäen niinkin isossa kaupungissa kuin Bangkok on. Vera on kahden saksalaisen Sebastianin kanssa reissussa. Kävimme Veran kanssa ottamassa kauneushoitoja (kyllä, minäkin) ja syömässä. Sovimme, että lähdemme illalla yhdessä syömään vielä. Yksi päivän ihanimmista hetkistä on myös mainittava: luin siskonpoikani Joonatanin kanssa Skypen välityksellä Aku Ankkoja. :) Terveiset sinulle rakas Joonatan kultamussukkapussukka <3

Illalla toveri Jesse saapui myös Bangkokiin. Lähdimme yhdessä Veran, Sebin ja Bastin kanssa katsastamaan Pingpong-shown. Jotka asiasta eivät tiedä sen tarkemmin, olkaa hyvä ja googlettakaa. Show oli.. mielenkiintoinen. Show’n jälkeen suuntasimme yökerhoon, mutta emme siellä viihtyneet kauaa. FamilyMartista Jessen kanssa ostimme pullon viskiä ja kiirehdimme kohti humalaa. Jossain vaiheessa yötä tajusimme mennä tarkistamaan monelta lentomme seuraavana aamuna lähtee: kas, seitsemältähän se. Näin ollen lähdimmekin kohti guest houseamme ja kiirehdimme lentokentälle. Aikamme siellä oli hyvin lystikäs, kiitos aikaisemmin mainitun viskipullon. Lento meni kerrankin hyvin nopeasti (liiankin nopeasti).

Hanoissa lähinnä nukuimme lauantain. Illalla kävimme syömässä kallista ja pahaa ruokaa, jonka jälkeen kiersimme ympyrää kaksi ja puoli tuntia ennen kuin löysimme kotiin. Pyörimisen jälkeen nukuimme jälleen. Eilinen päivä meni melko samalla kaavalla. Tänään illalla otamme yöjunan Dong Hoihin, jonka jälkeen suuntaamme eräälle farmille. Siitä kerron lisää teille ensi kerralla.

Mainokset

4 thoughts on “Kaakkois-Aasia valloittamaan

 1. Osoititte loistavaa kirjallista lahjakkuutta tällä kertaa! Mahtavaa :D Naurettiin vaan viimeeks Aapin kanssa et molemmilla tuli mieleen Rauno Repomies, etenki ko luettiin siu blogitekstiä ääneen kolmannelle toverille.
  Kauneushoitoja… Mao, mie en tiiä tunnistanko sinuu enää ko tuut takasi. Enkä nyt puhu fyysisestä olomuodosta (, joka juttujesi mukaan on pyöreä :D:D:D anteeksi…) vaan kaikesta näistä huolestuttavista piirteistä: tanssia baarissa, kauneushoitoja, elämäsi kuntoon pyrkimistä, …. No joo, mutta sinua odotellen jo takaisin, toverisi Kemppi.

  • Mitäs helvettiä, en ole huomannut rakas toveri viestiänne aikaisemmin.

   Valitettavasti fyysinen olomuotoni ei ole enää niin pyöreä kuin aikaisemmin (mutta onneks on kuvamateriaalia, voin mielellään esitellä siulle:D), tosin vieläkin useampia lisärinkuloita mahan ympäriltä löytyy. Ja oon tällä hetkellä Jessen laihutuskuurilla, tosin tää paskatauti kyllä toimii varmaan paremmin hehheh.

   Mutta, muutoksia tosiaan. Se johtuu vaan tästä nykyajan muuttavasta maailmasta! Ei miulla muuta vastausta tähän oo. Toivottavasti kelpaan vielä uudistuneenakin :) Sinua kaivaten, toveri Mao.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s